CIDIEN - OUTLAND EU

torsdag 31 december 2009

Wall of text

Vargen har fått sig en liten törn igen, våran maintank drog ifrån guildet tillsammans med en av våra healers, vilket var ganska synd med tanke på att denna tank även haft prio på tankingloot och var officer.
Inte mycket att göra åt när sådana saker händer, men det är inte alltid lätt att hitta bra replacement heller, och detta kommer förmodligen påverka våran progress i ToGC25 och kanske även ICC. Speciellt med tanke på att våran andra riktigt välgearade tank funderar på att lägga ner spelandet... förlorar vi även honom kan det bli riktigt jobbigt.

Guildet dog ju som sagt i våras och efter det bestämde jag och Per att vi skulle bygga upp allting igen, det arbetet påbörjades i höstas, rätt sent. Vi har haft en hel del ups and downs, framförallt tanks som vi gearat upp som sedan av olika anledningar har försvunnit... samt att inte ha folk till raids vilket har förhindrat progress.
Det är ju alltid jobbigt, men framförallt nu, när vi står rätt inför ICC. Jag hoppas verkligen att allting kommer lösa sig så vi kan fortsätta ha fin progress, behöver verkligen en riktigt bra tank nu, de växer ju tyvärr inte på träd. Men bara att kämpa på!

Nåja, att sluta spela är det ju inte tal om nu, tänker inte bara försvinna när guildet behöver oss. Däremot kommer jag fortsätta försöka att inte spela "i onödan", utan mest vara inne under raids, tills skolan fixar sig.

Vet inte varför jag skrev detta, men ville väl ha något att skriva om och skriva av mig lite.

10 kommentarer:

Perry sa...

Bra skrivet, men det kommer nog ordna sig! Får hoppas att allt går bra! Nu ska vi spela!

shibby sa...

hoppas det löser sig ;/ alltid tråkigt när folk lämnar, ibland blir man nästan lite irriterad oxå ;/

Hoppas iallafall du får en bra nyår ;D gott nytt år på dig :)

Steph sa...

Per: Mm, det hoppas jag med, men det lär väl ta lite tid, som vanligt... hatar när allting hela tiden måste bli "försenat"

Shibby: Mjo, extra jobbigt när det är core-members som drar också...
Tack detsamma :D

Esset / Phille sa...

Du kunde ju nämnt att världens bästa(före detta) retri paladin och kompis(!)sluta spela och att du saknar mig in-game! *snyft*

Steph sa...

Mm men det aktuella var ju att vi förlorade våran maintank! :(

Esset / Phille sa...

Det var ju bara en tidsfråga innan gronx och cicci skulle försvinna.

Christoffer sa...

Vet precis hur den skiten är. har haft miljarder med sånna idioter som man får in i guildet, får as bra gear och sen lämnar för ett guild som ligger längre upp i rankingen på servern. Värsta jag vet!
Men ni ska se att det ordnar sig! Keep the good work going.

Piranah sa...

Usch, hoppas verkligen att det löser sig för er. Inte kul när folk börjar lämna sådär.

San sa...

Det är verkligen något av det värsta som finns när coremedlemmar försvinner ur guilden, särskilt om man betraktar dem som vänner också. Ni verkar ha en bra inställning dock, så bara håll ut :)

Steph sa...

Mjo värsta är väl att det knappt finns någon core kvar i Vargen längre, så det blir på ett sätt lite ostabilt med members osv. och tanks är ju verkligen någonting man vill ha troget folk till, eftersom mycket hänger på dem i slutändan, så skittrist när de får gear och sedan försvinner!

Skicka en kommentar