CIDIEN - OUTLAND EU

måndag 25 januari 2010

Crimson Hall - ICC 10

Söndag, 10man dag! Blood Queen och Prinsarna slaktades, BQ var inte det minsta svår. Vårat första try var ju lite kaotiskt som våra första tries alltid brukar vara, men sedan var det rätt bra kontroll, man gör ju roligt sjuk dps med, haha! Tror dock inte den blir lika enkel på 25man, har en känsla av att det vore säkrare för oss att köra Putricide på våra tries imorgon.

Guildmässigt så har vi just förlorat en av våra mest välgearade locks samt en tank tack vare free migration från Outland som kommit upp, passar inte speciellt bra mitt i allting. Jag hoppas att lyckan vänder för oss snart, just nu förlorar vi mest bra spelare hit och dit och inga nya är speciellt bra, känns inte alls bra för progress. Och som sagt är det free migration från Outland nu, en del guilds kommer sticka och ännu fler spelare försvinner. Hoppas som sagt det går bra ändå. Chansar dock på att vi inte kommer ta PP imorgon!

10 kommentarer:

Perry sa...

Gick sjukt smidigt, trots att nån var negativ. Dåligt att du inte länka recount här! Haha

Steph sa...

Haha, gillar inte att skryta om dps vet du väl :p

Piranah sa...

Funderar inte ditt guild på att flytta då? Eftersom det är så sjukt mycket spelare på Outlands och ni har lagg osv?

Steph sa...

Förhoppningsvis bättrar sig ju lagget nu iom free mig, och jag tvivlar på att Vargen skulle överleva om vi flyttade, dels skulle vi kanske inte få med alla till den nya servern, och så verkar ingen av de servers som är öppna för migration vara speciellt bra för ett enbart svenskt guild. Jag tror vi skulle dö ut rätt fort, tyvärr.

Christoffer sa...

Om ni får gratis migg och vill migga så ska ni gå till Balnazzar, Horde sidan har sjukt mkt svenskar :p och det finns typ ett halvt casual guild som har typ 10 svenskar. om erat guild skulle migga hit så skulle ni ligga på ungefär typ top 5 bland guildsen :p

Steph sa...

Christoffer: Vi vet tyvärr en hel del folk som inte skulle vilja följa med om vi valde att migga, så det är uteslutet, om vi inte vill starta om guildet helt på nytt, vilket vi inte orkar i nuläget!
Sedan är det ju vissa realms som är targeted för fcm, och de vi kan välja mellan nu är Bladefist, Chromaggus, Xavius och Genjuros.

San sa...

Xavius? Åhgud, tror hellre ni vill brottas med lagg än att gå över dit, känns aldrig som att man får några bra pugs från deras realm >.>

Uh-huh-me.com / Nettan sa...

Svar: Tack så hemskt mycket för din kommentar =)

frippe sa...

sv: hoho ja :D jag är fett pepp! men vart har du tagit vägen stephilicious? du saknas ju i skolan! :)

Humpuff sa...

Det där var najs!

Skicka en kommentar