CIDIEN - OUTLAND EU

söndag 17 januari 2010

Professor Putricide


Söndag = 10man dag, Professorn gick ner lätt som en plätt! (Haha... uttrycket) Mycket fint jobbat! Vi var väldigt nära redan förra reseten men tog det inte pga diverse olyckligheter! Men nu vart det ny reset och då var det down direkt :) Nu är det bara att plocka honom i 25man med. Får väl se hur det går, det är ju fler som kan göra fel där tyvärr och ett stort problem med att vara ett svenskt guild på Outland är att det är ett väldigt begränsat utbud av spelare att välja mellan, speciellt på hordesidan då många bytte över till alliance när möjligheten kom, för det finns fler bra allyguilds än hordeguilds. Inte alltid man får in skillat folk när de som var bra försvunnit och man behöver ersättare, men en dag hoppas jag vi består enbart av skillat folk! ;)

Update: Även grupp 2 slaktade Professorn på 10man, då är vi ju iaf 20 personer som verkligen förstår fighten, grattis! :)

7 kommentarer:

Perry sa...

Så jävla gött! Så typiskt att man nästan 1 shottar han veckan efter! I morrn kommer jag baby! Då tar vi han på 25 man! Puss godnatt

Steph sa...

Mm men är ju typ alltid så... aah får väl se, gäller att folk skärper till sig! puss

Erik sa...

ååh då blir ni osociala igen!

BRA JOBBAT DOCK, OCH SANT NU KAN 20 PERS FIGHTEN

CAPS

Max sa...

Behöver ni en DPS DK i erat gille eller en DPS paladin? DKn är mycket bra gearad och Paladinen rätt bra gearad. Vet inte om du använder Gearscore, men 5800 resp 5500. Har självklart Insanity achivment ifrån TOGC10, däremot aldrig lyckats väl i TOGC25, tror jag har downat allt upp till anub.

Just nu är jag i ett gille som utan problem tar upp till festergut, men våra healers saknar skills så det blir svårt efter honom.
Kontakta mig på mwicen@kth.se om ni är intresserade.

Piranah sa...

Grattis ^^

Erik sa...

Du och Per får kolla forumet dirr nu :D haha!

Steph sa...

Hej Max, (Infinity eller bara ett sammanträffande??)

Bättre att skriva sånthär på www.varevargen.se än i min blogg.
I övrigt ser det rätt fullt ut både på retri paladins och dk's.

Skicka en kommentar