CIDIEN - OUTLAND EU

söndag 7 mars 2010

Cidien the Kingslayer


Efter att fått ställa in åtskilliga 10man fick vi äntligen full grupp på en extended lockout för att kunna få en kvälls försök på Lich King, och ner gick han! Gäller bara att få ner honom i 25man nu då, men det kommer nog dröja ett bra tag skulle jag tro ;) Skönt att få ner honom i 10man iaf!

14 kommentarer:

Perry sa...

Dåligt att du inte tog min bild på bloggen! Nisses mega hopp var ju så snyggt! Dåeligt säger jag bara!

Qonos sa...

GZ! själv sitter jag i ett guild som får ner 5 första bossarna på en kväll och sen inte hittar fler tillfällen på en vecka för att fortsätta och vägrar extended lockout för folk behöver gear och frost emblem. Detta plus att vi inte är folk till 25 manna så den får jag pugga.

christoffer sa...

Grattis! Önskar jag hade fortsatt att raida hela tiden istället för att ta en paus precis innan 3.3.0. Har inte kört mer än till Festergut/Rotface i 10man och deathbringer i 25man. Hoppas jag får ett guild som faktiskt klarar av att raida snart... :p

Om mig sa...

SV: Ja den är helt underbar:)

Piranah sa...

oooh. grattis^^

Humpuff sa...

Helt underbart att vara Kingslayer nu asså :D Skönt att vi fick ner honom, var ganska lätt faktiskt när man tänkte efter.. Roligaste fighten på länge jag kört i WoW, finns filmer uppe också! Bra jobbat alla!

Steph sa...

Per: Jag tyckte inte att den bilden var så vacker...

Qonos: Tack så mycket! Det låter inget vidare du, att du inte söker dig vidare till ett annat guild då? Eller rekryterar åt guildet så att ni får in mer folk!

Piranah: Tackar!

Humpuff: Ja verkligen :p hade ju tagit honom mycket tidigare om vi bara kört ^^

Qonos sa...

Steph: planerna finns där men vafan, trivs med folket i guildet och jag slog ner näven i bordet så nu har vi bokat in raiddagar resten av månaden så folk inte kan säga "jag visste inte det var raid ikväll". hjälper inte det drar jag nog.. kanske blir hord och kommer och tankar hos er. haha. kul med en annan aktiv wowblogg även om jag hade bestämt mig bojkotta den för du har orkat samla så många mounts och pets.. och fler kommer det i 3.3.3 ;)

Steph sa...

Qonos: Vet hur det känns, skulle väl egentligen vilja spela med en mer hardcore guild än Vargen, men å andra sidan älskar jag folket i guildet så skulle inte falla mig in att byta...
Ah men det låter ju bra det iaf :) vi har problem i nuläget att få folk till raids, ena dagen är det 30 signade och nästa 20 bara :/ måste få in nytt aktivt folk... så ja, hoppa över som tank..! ;)
Äh det är bara en liten hobby jag har, döm mig inte!

Qonos sa...

Steph, jag dömmer ingen, jag bara ignorerar.. fast jag måste säga att jag är rätt kass på det i detta fallet hehe

Nja med hard core hade varit kul som fan med med en son på 21 månader är det inte så lätt, samtidigt som man vill hinna med lite öl o annat :D
2-3 raidkvällar i veckan passar mig fin fint.
btw länka till dig i vänsterspalten i min blogg samt i ett inlägg.. :)

Steph sa...

Haha, men alla kan om de vill, gäller bara att ha tålamodet till allt farmande och att skrapa ihop guld (vilket jag själv inte tycker är svårt alls) :) just nu ligger jag lite på latsidan måste jag dock säga, kör inte allting jag borde köra för de mounts jag har kvar, men känner att jag behöver ha lite semipaus ifrån WoW, så får räcka med mestadels raidande bara.

Nej det kan jag tänka mig! Är ju rätt skönt att inte vara bunden så många kvällar i veckan, Vargen kör ju 3... fast de senaste veckorna har de blivit 2 istället för att folk inte dyker upp... hmpf.
Tackar så mycket, såg det nu! Men något som är lite knäppt är att jag började följa din blogg på http://www.bloglovin.com/ men den visar inga uppdateringar :/ har bokmärkt dig iaf så det blir lättare att följa! :)

Qonos sa...

hmm jag kanske måste lägga till min blogg där på nått sätt? får undersöka

Qonos sa...

vet inte jag ser uppdateringarna där nu iaf, inte varit inne på den sidan innan hehe.

Steph sa...

Cheers nu ser jag den!

Skicka en kommentar