CIDIEN - OUTLAND EU

torsdag 9 juni 2011

Är så trött

Idag regnar det här i Göteborg! Lite till och från så just nu är det uppehåll, men annars är det ganska mysigt att lyssna på när regnet smattrar mot taket. Blir nog lite film-mys om en stund :) båda är ganska slitna från gårdagen då vi gick upp kl 6, blev inte sova förrän vid 12 heller eftersom det var raid.

På tal om raid, vi har nu haft vardera kvällar på både Chimaeron hc och Halfus hc, det har börjat småkaotiskt för att sedan leda till ett riktigt bra try där man tror bossfan ska dö -> en wipe och sen... blir de följande triesen helt och hållet värdelösa. Inte alls i närheten av det där bra man just hade. Förstår inte vad som händer, hur lyckas folk tappa fokus så pass mycket? Det är ju en sak om man hela tiden wipar på omkring samma punkt, som exempelvis sista fasen. Men när det går sämre och sämre är det inte kul.

Rekryteringen går väldigt segt med så vi kör inte med en speciellt bra setup heller just nu, känns minst sagt otroligt segt och just nu tycker jag inte spelandet är speciellt roligt, tyvärr.

2 kommentarer:

Kimsalabim sa...

Sv: Tackar :)Känner igen det där med wipes. Det är lite roligt hur man helt och hållet kan fastna totalt på en boss. Extra roligt är det när man haft bara någon % kvar men det sedan bara går sämre. Saknar att raida dock!

Steph sa...

Ja men det är precis så det är, så himla nära och sen efter det kan folk inte spela alls, när man egentligen borde döda bossen tryet efter. De hc bossar vi har kört är ju så pass lätta med att det verkligen borde blivit en kill :/

Skicka en kommentar