CIDIEN - OUTLAND EU

torsdag 1 december 2011

Lifewing


Åhh så nära, vill bara tillbaka och döda honom nu! Vi hade flera tries som gick väldigt bra men sedan failade av småsaker och sedan fick vi ett riktigt bra där Deathwing kom till 20% och... buggade ur. Vi gjorde det stora misstaget att hoppa till en ny plattform innan hans huvud hade landat (gör inte det!) och fick snällt stå och se på när han stannade i luften och enragade. Till sist fick vi hoppa ner och dö. Tryet efter laggade Kjukisar ur.. fick starta om datorn och därmed trodde vi väl mer eller mindre att vi inte skulle hinna med fler tries, men vi hade fel och nästa try hamnade vi på 7%. Så nära, så nära. På söndag dör han!

4 kommentarer:

Critcrit sa...

Håller med totalt, skulle lätt kunnat ta ner han idag om vi hade tagit ett försök till eller om folk hade haft lite mer "gnista"

Tycker de väldigt synd have fortfarande står upp nu =/

Steph sa...

Jo men precis! Folk får lära sig att sova gör man i graven, när det är så nära en kill ska man nöta tills bossen dör, haha. Men på söndag ska aset ner!

Piranah sa...

Fan vad nice att det går så bra för er, synd med buggandet :/ Själv hade vi noshowande trials och en healer som fick dc hela tiden så det blev inte mycket raidande för oss och extremt mycket dötid.. suck.

Steph sa...

Ja, tror vi hade fått honom annars eftersom vi hade sparat ganska mycket tid! Usch vad trist, det är så jobbigt när man har problem med folk vid ny patch, det är ju då man vill köra som allra mest :(

Skicka en kommentar