CIDIEN - OUTLAND EU

fredag 25 december 2009

Frågan är...

Ska man fortsätta med WoW eller inte? Jag är väldigt, väldigt kluven.
Får skriva mer om det senare, har feber och mår sämre än igår, inte trevligt alls, men kikade bara förbi eftersom jag har jättesvårt att somna. God fortsättning på er, hoppas ni mår bättre än mig!

9 kommentarer:

Piranah sa...

Vad är det du tvivlar på? Och varför? :)

Steph sa...

Kort och gott tycker jag inte det är speciellt roligt längre, och tycker det finns bättre saker att lägga ner tid på här i livet, kan väl skriva något lite mer ingående när jag har ork :p och har ju inte bestämt något ännu heller!

Christoffer sa...

Frågar du mig tycker jag att du kanske ska satsa på att ta det lite mer "casual" till Cataclysm. Tänk på att Expansionen kommer med massa nytt och spännande!

Erik sa...

Hur ska jag då klara mig utan mamma katt?

Annars tycker jag Christoffer har rätt, fast du har ju sagt att du har svårt att spela lite och missa raids osv

Piranah sa...

Den tanken har slagit mig många gånger Steph. WoW har definitivt sina ups and downs.

Steph sa...

Christoffer/Erik: Jag är ju sån att det är typ allt eller inget, har svårt att bara vara med ibland och sen missa grejer, har försökt dra ner på spelandet tidigare med det funkar inte bra, känns bara som man missar en massa man inte vill. Men får se hur det blir helt enkelt.

Piranah: Ja verkligen, just nu finns det väl inte någonting som är speciellt intressant i wow :p

LOL I R CIDIENS BROTHUR - ALEXEI sa...

Jag ska levla up en alt utan heirloom och raf och läsa igenom varje quest och explora världen och ta lvl 60 i den vanliga världen innan den förändras, thats ma goal! :D Göre du också stephz0r

Kimsalabim sa...

Jag började casual efter sommaren och det är super! Allt är för lätt, man har samma gear som småkidsen som spelar, hur kul är det? Det kommer bara bli värre gissar jag ;s Går inte att stå i Org o glänsa längre haha.

Steph sa...

Fast jag kör ju redan rätt casual ändå, med tanke på att vi bara har 3 stycken 25man i veckan, fast sen tillkommer ju 10man också, blir det 4 kvällar eller rentav 5... sedan har jag en tendens att logga in hela tiden när jag inte har annat för mig.
Skulle nog behöva en dos självdisciplin!

Och ja, fyfan vad tråkigt det är rent ut sagt. Nu behöver man ju bara köra vanliga heroics för t9 också, haha är ju som ett skämt... och vad jag förstår verkar cataclysm bli ännu mera p12vänligt, fyfan.

Skicka en kommentar